Nordic Hotel Support har sitt ursprung i Hotel Supply och har därmed lång erfarenhet inom hotellbranschen

Vårt mål är att kunna erbjuda ett brett utbud av hotellprodukter med hög kvalitet och till rätt pris till hela den skandinaviska marknaden. Vår primära målgrupp är hotell och boende och institutioner. Vi levererar allt från gästartiklar, dispensrar, minibar, kassaskåp, lampor, badrumsinredning, hotellinredning, textilier, extrasängar, KABA hotelllås, skoputsningsmaskiner och städvagnar/bagagevagnar. etc.

 

Nordic Hotel Support, tidigare Hotel Supply Norge AS, har varit i hotellbranschen i över 30 år. Med vår långa erfarenhet som leverantör av idéer och produkter till branschen vet vi hur viktiga rätt högkvalitativa produkter är för att vardagen på hotellet ska upplevas så problemfri som möjligt. Energin ska användas för att ge service och få gästerna att trivas. Vårt mål är därför att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa hotellprodukter till rätt pris på den skandinaviska marknaden. Vår primära målgrupp är hotell, boende och institutioner. Vi levererar allt från gästartiklar, dispensrar, minibar, kassaskåp, lampor, badrumsinredning, textilier, extrasängar, skoputsningsmaskiner och städ/bagagevagnar. Är det någon produkt du saknar? Fråga oss – vi tillhandahåller det mesta som våra kunder behöver.

 

Vi tänker på miljön

Hotellen bryr sig om miljön och det gör vi också! Vi kommer att kunna erbjuda ett allt större utbud av produkter som är miljömärkta och/eller miljövänliga. För att göra detta enklare för våra kunder kommer sådana varor att ha en separat stämpel: det gröna bladet!